Selecteer een pagina

Maar ik ben natuurlijk meer dan alleen een ex kankerpatiënt met een droom. Mijn naam is Lars van Vuuren en ik vertel je graag wat meer over mezelf. Op 16 jarige leeftijd ging ik voor een jaar naar Amerika. Ik kwam bij een familie te wonen die hun eigen bedrijf hadden in business coaching. Dit was mijn eerste ervaring met ondernemerschap. Al snel merkte ik dat ik het heel interessant vond wat zij deden. Ik ging liever een dag met hun mee naar werk in plaats van naar school. Helaas heb je hier als 16-jarige weinig over te zeggen dus ik ging braaf naar school iedere dag. Toch begon ik in mijn vrije tijd boeken te lezen en me te verdiepen in, laten we een mooi woord gebruiken, entrepreneurship.

Eenmaal terug in Nederland begon ik een ondernemersopleiding en al snel bedacht ik het eerste concept van Fit for Good. Mijn doel met het bedrijf was vooral om veel geld te gaan verdienen. Laat ik er maar gewoon eerlijk voor uitkomen, ik wilde rijk worden. Ik wilde een sportmerk opzetten om anderen te inspireren, een klein deel van de winst te doneren maar vooral om zelf beter van te worden. Alleen toen kreeg ik uit het niets te horen dat ik kanker had. Toen ik na een half jaar dacht hersteld te zijn kreeg ik het nieuws dat de ziekte alweer terug was. Een jaar lang ben ik onder behandeling geweest welke ik uiteindelijk met een stamceltransplantatie heb afgesloten. Deze periode heeft veel met me gedaan. Ik heb een ander beeld gekregen van wat belangrijk is in het leven. 

Het, in mijn ogen, geniale concept van Fit for Good kreeg een totaal andere lading. Ik wil een stichting opzetten waar ik gelukkig van wordt in plaats van rijk. Waarbij ik dagelijks bezig kan zijn met het inspireren van mensen om gezond te leven en ons succes te delen met de mensen in mindere omstandigheden. Waar ik eerst nadacht over wat mij het meeste op zou leveren, denk ik nu na over hoe ik een zo mooi, oprecht en invloedrijk mogelijk bedrijf kan creëren. 

Als toekomstig ondernemer zal ik altijd achter mijn normen en waarden blijven staan. 

 

  • HAVO 100% 100%
  • High School Year Amerika 100% 100%
  • Small Business & Retail Management (HBO) 90% 90%
  • E-coaching (HBO minor) 100% 100%
  • Cursus Personal Training 50% 50%
  • Marketing (WO master 2020-2022) 0% 0%

Waar investeer je in?

Mijn droom en drijfveren zijn ondertussen hopelijk duidelijk geworden. Alleen als investeerder is het natuurlijk ook belangrijk om te zien welke kwaliteiten de ondernemer in huis heeft. Daarom laat ik je hieronder zien wat mijn sterke punten zijn.

Leergierig

Ik ben pas 23 en besef me goed dat er nog veel te leren valt. Een van mijn belangrijkste doelen is om mezelf te blijven ontwikkelen. Zowel als persoon als ondernemer. Ik ben bijzonder leergierig en sta dan ook voor alles open wat mij hierbij kan helpen.

Transparant

Eerlijkheid duurt het langst is mij altijd geleerd. De mensen die mij kennen zullen kunnen bevestigen dat ik een open boek ben. Ik heb geen geheimen en heb geen moeite om me kwetsbaar op te stellen.

Extravert

Stil zitten is niet voor mij weggelegd. Ik moet mensen om me heen hebben en bezig zijn. Een dagje op de bank zit er vaak voor mij niet bij omdat ik altijd wel iets bedenk wat ik gedaan wil hebben. Vooral wanneer ik ergens enthousiast over ben. Soms moet ik hierin geremd worden. 

Gestructureerd

Plannen en tijdmamagement is jarenlang onderdeel van mijn dagelijks leven. Als extravert iemand kom je soms al snel chaotisch over maar in werkelijkheid ben ik juist erg gestructureerd. Ik plan dagen, weken en als het kan zelfs maanden vooruit.

Impulsief

Het is naast mijn favoriete eigenschap ook soms ook mijn valkuil. Ik ben een gevoelsmens wat ervoor zorgt dat regelmatig mijn emotie volg in plaats van rationeel nadenk. Dit creëert unieke kansen en avontuurlijke ervaringen. Wel is het belangrijk dat iemand mij met beide benen op de grond houdt en na laat denken over sommige risico’s.

Lars has been studying entrepreneurship since the day I met him. He was only 16 years old but somehow he already knew what he wanted. I brought him alonog to seminars and coaching sessions. It was wonderful to see his workethic to become a successful business owner.

D. Winnie

Business coach, ActionCOACH

Het is wonderbaarlijk om te zien hoe sterk en positief Lars in het leven staat. En dat na alles wat hij meegemaakt heeft. Ik zie en spreek hem dagelijks en wat er ook gebeurd, het glas is altijd half vol. Het is motiverend om te zien, je gaat mee in zijn positiviteit.

B. Poelman

Rayon Manager, Prominent