Selecteer een pagina

WIE BEN ik?

 

Lars van vuuren

Nou, welkom op mijn website! Allereerst super leuk dat je hier bent. Je hebt wellicht al een paar artikelen gelezen en je begint je nu af te vragen: Wie is deze persoon die dit schrijft en kan ik hem wel vertrouwen?

Dus ik zal even met een aantal zeer complexe woorden uit gaan leggen waar ik mijn kennis vandaan haal om jullie zo om mijn vinger te winden. Grapje natuurlijk. Sterker nog, ik ga helemaal niet de know it all uithangen. Wat je hier op deze website leest staat er omdat ik een passie heb voor van alles rondom gezond leven. Ik vind het simpel weg enorm leuk om ermee bezig te zijn. Over de jaren heen heb ik veel geleerd en wil deze kennis delen om nu ook anderen te helpen. De werking van ons lichaam vind ik erg interessant. Met name wanneer het gaat om voeding en beweging. Ik lees dan in mijn vrije tijd ook graag over deze onderwerpen om er zo meer te weten over te komen. 

Momenteel volg ik de opleiding Small Business & Entrepreneurship. Dit heb ik gekozen omdat het me leuk lijkt om zelf iets op te starten. Toch kan ik niet wachten om klaar te zijn en te beginnen met bewegingswetenschappen. Dat staat hierna op de planning. Verder doe ik een minor in E-coaching en volg ik een cursus personal training. In de nabije toekomst hoop ik dit allemaal te combineren met een baantje in de sportschool.

Mijn doel met deze website is om plek te creëren waar je eerlijke en makkelijk te begrijpen informatie kunt vinden. Ik vind het belangrijk om te kijken naar de lange termijn. Hoe kan ik het ‘jojo-effect’ tegen gaan en ervoor zorgen dat mensen gewoon voor altijd goed in hun vel kunnen zitten. Dat is een vraag waar ik me veel mee bezig wil houden. Ten slotte ben ik ervan overtuigd dat dit alles op een ‘normale’ manier moet kunnen. Komop, wie houdt er nou niet van een vette hap op zijn tijd?

 

mijn opleidingen

  • HAVO 100%
  • AMERICAN HIGH SCHOOL YEAR 100%
  • INTERNATIONAL BUSINESS & MANAGEMENT JAAR 1 100%
  • SMALL BUSINESS & RETAIL MANAGEMENT JAAR 2 T/M 4 75%
  • Minor E-coaching 50%
  • CURSUS PERSONAL TRAINER 25%