Selecteer een pagina

WIE BEN ik?

 

Hey! Welkom bij Fit for Good.

Je zult misschien ondertussen al gelezen hebben wat we doen en waarom we dit doen maar wie zit daar nou achter? It’s me. Het idee van Fit for Good heeft een hele lange tijd in mijn gedachte gezeten maar heb er nooit iets mee gedaan. Al vanaf januari 2017 sta ik ingeschreven bij de KvK maar pas nu, halverwege 2018, ga ik het balletje laten rollen. Door mijn opleiding ben ik vaak bezig met bedrijfsideeën. Concepten bedenken en deze dan vervolgens onderbouwen met onderzoek en dergelijke. Ik was altijd iemand die iedere dag in de sportschool te vinden was en bewust nadacht bij iedere hap en slok die ik nam. Een beetje obsessief zelfs. Dit is eerlijk gezegd de laatste tijd allemaal wel wat minder geworden doordat ik een tijd ziek ben geweest, fulltime werk en ook nog eens deeltijd naar school ga. Maar goed, destijds bedacht ik alleen maar concepten met betrekking tot sport en voeding. In de eerste instantie was Fit for Good dan ook een idee waarbij ik doormiddel van online coaching mensen ging begeleiden met als doel: Fit voor het leven oftewel Fit for Good.

Ik schreef mij in bij de KvK, begon een cursus personal training, volgde de minor E-coaching en alles leek op zijn plek te gaan vallen. Terwijl ik aan het werk was om een programma op te stellen begon ik alvast met een tweetal cliënten. Ik merkte al snel dat het digitale coachen niet voor mij was. Alles wat voor mij zo vanzelfsprekend en makkelijk was op dat moment, is niet iets wat je ‘zomaar’ op iemand anders overbrengt. Toch vond ik het concept dat ik bedacht had te goed om er niets mee te doen. Ik moest wat anders bedenken. Ik liet het eerlijk gezegd een beetje verstoffen.

Mijn sportieve en gezonde leven kwam in oktober 2016 ineens op zijn kop te staan. Hodgkin, beter bekend als lymfeklier kanker, kwam roet in het eten gooien. Ondanks dat het een gunstige vorm van een minder gunstige ziekte was veranderde er van alles. De behandeling duurde een half jaar. Na 2 maanden kreeg ik het bericht dat ik schoon was en dat ik dus aan het eind van de 6 maanden ook echt klaar was. Helaas liep ook dit niet helemaal zoals gepland. Na 6 maanden kwam namelijk het onverwachte bericht dat de ziekte alweer terug gekomen was. Het was gelijk geen gunstige vorm meer. We moesten binnen 10 minuten omschakelen van het idee dat alles achter de rug was naar het idee dat we pas op de helft waren. De eerste 6 maanden was ik super goed doorgekomen maar de tweede 6 maanden waren zwaar. De chemo’s waren heftiger en als klap op de vuurpijl kreeg ik een stamceltransplantatie. Ik werd gereset naar de fabrieksinstellingen.

Doordat mijn leven toen zo veranderd was en ik veel minder bezig was met het hebben van een strak lichaam en meer gericht was op gewoon ‘gezond’ zijn, veranderde het idee van Fit for Good ook. Het moest een bedrijf worden dat 100% van zijn winst gebruikt om mensen te helpen die geen invloed hebben op hun levensstijl. Dit kan dan ook op verschillende manieren ingevuld worden. Het idee is om ons op verschillende momenten op verschillende groepen te richten. Hierover is meer te lezen onder waarom!

Dus dat! Een beetje achtergrond over mij en de manier waarop dit allemaal tot stand is gekomen. Op het moment studeer ik nog steeds Small Business & Retail Management maar hoop dit volgend schooljaar(2018-2019) af te ronden. Daarnaast heb ik een fulltime baan(verkoop) aangezien ik uiteraard ook mijn leven moet onderhouden. Ik overdrijf dus niet als ik zeg dat ik op het moment best wel heel erg druk ben. Mijn grootste uitdaging is om de gewoonte van het sporten en gezonde eten weer op te pakken. Fit for Good staat hoog aan mijn lijstje als het gaat om dingen waar ik mee bezig wil zijn want heb er simpelweg veel plezier in en hoop veel mensen hiermee te kunnen helpen. Uiteraard heb ik jullie support hier bij nodig om alles realiteit te maken! Hoe kun je Fit for Good helpen?

 

HÉÉÉÉL ERG BEDANKT!

Door ons te volgen help je enorm met het uitbreiden van ons netwerk!
Dat is voor ons de eerste stap. Wij zijn je hiervoor dan ook oprecht erg dankbaar. Voel je ook vrij om mee te praten en vragen te stellen op één van onze social media kanalen!  Wij zijn namelijk ook benieuwd naar jullie mening!

Ben of ken jij iemand die (mogelijk) met ons samen wil werken? Twijfel niet en contacteer ons:
Fitforgoodnl@gmail.com

Uiteraard is er ook geld nodig om Fit for Good van de grond te krijgen. In de eerste instantie zal het gebruikt worden om een goede website te laten ontwerpen (deze heb ik zelf in elkaar geknutseld), een eerste voorraad kleding te bestellen en te investeren in naamsbekendheid.

%

NODIG: €2500